23.12.2011

peliä.

joulu on taas, joulu on taas, jne.


pikkujoulukauden päättymisen tai lisää tähän mikä tahansa muu vaihtoehto kunniaksi vietimme lautapeli-iltaa kallion sydämessä eli hesarin väärällä puolella, vallilan ässän naapurissa. kuvassa keski-kiwi feat. suomen luonnossa elävä jääkarhu. suomalaisille lajin kotoperäisyys saattaa tulla yllätyksenä, ulkomailla fakta sen sijaan on laajalti tiedossa.


prinsessahan se siellä, käsi oli vähän kipeä eikä ruokaakaan ollut vielä raukka saanut. mutta hyvin se tsemppasi!


hk ja hk, naamat makkaralla. näistä kuvista voisi päätellä, että meillä oli hurjan hauskaa.


oikeastihan odotimme vielä yhtä jäsentä. allekirjoittaneet eivät myönnä omaa myöhästymistään akateeminen vartti. tässä voitte ihastella toisen hk:n tekemää vadelmapäällysteistä juustokakkua, se hävisi mystisesti illan kuluessa.


koska se joulu... prinsessalla roikkuu katosta joulurisu, tällaista mekin voisimme harkita? ei roskia, ei ole tiellä, koira ei syö. mutta linnut lentävät?


pelasimme rappakaljaa ei, pelistä ei ole kuvia ja joimme kauteen soveltuvasti rommikaakaota.


anteeksi valehtelin, siellähän se peli vilkkuukin viimeisessä kuvassa. tällä kertaa kerkesimme juoda vain yhdet lasilliset ennen kuin muistimme kermavaahdon, vaahto oli luonnollisesti jäänyt edellisestä peli-illasta. hyvin ne kaakaot uppoavat ilmankin.

suositamme kaikille rentouttavaa rappakaljaa hyvässä seurassa. kukaan ei tiettävästi pissinyt housuihinsa, mutta pokka petti järjestelmällisesti.

Ei kommentteja: