16.10.2011

1.-31.10. helsinki, helsingfors

hänen hippoutensa viettää teemakuukautta asunnoton helsingissä. kuulostaa hienolta, mutta idea on varsin yksinkertainen: muut eläimet pakataan teemakuukautta edeltävän kuukauden aikana pahvilaatikkoon/muuttolaatikkoon/muovisäkkiin/tms. yksi eläin, tässä tapauksessa kunnianarvoisa 26-vuotias virtahepo, jää jollakin verukkeella pakkaamatta. "unileluksi" tai "että on edes joku ystävä, kun joutuu elää erossa kaikesta rakkaasta".

kuukauden alussa suunnitelma on kristallisen kirkas: hippo matkustaa allekirjoittaneen mukana.

ja käytäntö? linüi on kulkenut tavaramäärän x kanssa meri-rastilasta oulunkylän kautta lauttasaareen, josta etelä-haagaan, jonka jälkeen kamppiin... ja sitten viikko kokkolassa. hänen hippoutensa sen sijaan asui koko ensimmäisen viikon vanhoilla kotikulmilla meri-rastilassa, koska sen oli hyvä siellä. linüin kaksivuotiaan kummipojan leluista oli seuraa, lopulta hippo sulatti myös kummipojan sydämen ja pääsi sänkyyn nukkumaan. kummipoika onneksi muisti, että kyseessä on tättän hippo.

yhdeksäntenä päivänä siirryimme koko perhe siis hippo, linüi ja tavarat hennan luo lauttasaareen. saimme vallan autokyydin!

mechelininkadulla

yhden saariyön jälkeen linüi lähti taas muille maille, vaan hippo jäi. koska: hennan luona asuu herra apina ja pieni löytökoira (kuvassa) sekä haiku-koira, lörtsy-tiikeri... joskin hieman epäilyttää, opettaako herra apina hipon polttelemaan sikaaaaria.

syrän.

puolenkuun kohdalla olemme siis suorastaan ympäri suomea, helsingin lauttasaaressa ja kokkolan hakalahdessa. tavaroita on lisäksi meri-rastilassa ja entisessä kodissamme kalliossa, kalliossa majailevat myös kaikki kolme kiwiä, puwu, pöwwö sekä muut pörröiset toverit.

teemakuukausi jatkukoon, vielä pari viikkoa jäljellä. palaamme asiaan :>

Ei kommentteja: