23.9.2007

kiireinen kiiwiys

hei me ei olla kauheasti sanottu mitään, ollaan oltu kyllä menossa vaikka ja missä! viikko sitten oli sangen historiallinen päivä, kun palasimme kiwi-juurille, eli suvisaariston kotiin. emme ole vielä saaneet siellä otettuja kuvia varpaisiimme, mutta jossain vaiheessa! muutoin olemme vierailleet kahdesti turussa ja kerran tammisaaressa, tänään oli vuorossa niinkin kaukainen paikka kuin vantaa. mutta palatkaamme siis menneeseen.

meillä oli syksyn toistaiseksi viimeinen grillausilta, joka alkoi pöydällä köllöttelyllä ja kahvin sekä limsan juonnilla. mukana menossa blanco tiempo el ankka eli ankka.

tällainen puisto, "puisto", löydettiin vuosaaresta. se on hyvin keinotekoinen mutta hyvin viehättävä! siellä on pieniä kukkuloita ja silta ja pystyyn aseteltuja suuria kiviä.

vuosaari-kierroksellamme kävimme myös rastilan uimarannalla, jossa joku kastoi nokkansa veteen. myöhemmin saattoi kaduttaa, vaikkakin kissapipon sisällä oli lämpöistä.

tammisaaressa halusimme käyttää ainoastaan vanhaa muumimukia aamukahvikuppina, pepsi max -kuppina, vesikuppina, mehukuppina... meillä kotona ei ole sinistä mukia! meillä on vanhoista vain vihreä.

tämä ötökkä tässä on suvin muumi, tammisaarelaisasukki. kävimme kuvauttamassa "jonkin seudun nähtävyyden", tässä tapauksessa tuulimyllyn.

pieni suuri feministi.

1 kommentti:

Tiia kirjoitti...

hei te, on ollut ihan tyhmä päivä mutta kiwin seikkailut pelasti sen :)