8.8.2007

idän taigaa.

serranon perheen jälkeen perhe korjaamo lähti pitkästä aikaa pienelle sievälle kauppareissulle, kohde: uusi grilli. tosin mainittakoon, että vanhaakaan grilliä ei ole olemassa, joten ylipäätään kohde: grilli. matkasimme ensin meri-rastilasta havs-rastbölestä itäkeskukseen östracentrumiin, jossa vaihdoimme mellunmäen mellungsbackan metroon.

tarkoituksemme oli hakea laina-auto kontulasta gårdsbackasta, mutta auto oli mystisesti hävinnyt omalta parkkipaikaltaan, joten käännähdimme takaisin metroasemalle ja matkustimme jälleen tuonne idän keskukseen.
ruokakaupassa päätimme valita kärryt, koska kävelymatkallamme metroasemalta citymarketiin kerkesimme miettiä liian monta grillattavaa asiaa ja muita puuttuvia, pyykkipulverista oliiviöljyyn. onneksi kärryissä on myös istumapaikka pienelle, ettei tarvitse kangaskassissa hengailla.


.
.
.
ahkerampi kuvaaja olisi käyttänyt kameraa myös tässä välissä.
.
.
.

monien sattumien summa.
piti olla auto - ei autoa.
ostetaan vähän ruokaa - ostetaan paljon.
ostetaan ruokaa - ostetaan myös viiniä.
bussipysäkki on parkkipaikan toisella puolen - mutta ei meidän bussipysäkki.
joten istahdimme levähtämään meripellontien laitaan kantamustemme kanssa. grilli sentään tuli ostettua, mikä oli alkuperäinen tarkoituskin, sen koeajo on tänään illalla.

Ei kommentteja: