4.6.2008

sommaren!

no hejsan :] päivitelläänpä sitten taas pitkästä aikaa.

huhtikuussa meidän paras ja kaunein ja ihanin ja söpöin anju kävi helsingissä, syötiin täällä viikissä aamiaista. kur pur <3.

tässä ollaan jonkun koulun luona jossain epämääräisessä paikassa, olikohan se haagaa vai mitä, maunulan perukoilla. emme tiedä tuosta osasta helsinkiä, dissaamme haagaa, varsinkin erästä typerää haagalaista kauppaa, jossa kävi ainoastaan typeriä ja ilkeitä asiakkaita kun olimme siellä kerran kauan sitten töissä.

joka tapauksessa (tai anygay, kuten eepu sanoisi), kävimme viemässä tälle koululle prinsessa kirsikan pääsykoepaperit, jonka jälkeen odotimme bussia n. 25 minuuttia ja mummot mulkoilivat kun otimme kuvia. PYH!

vierailimme pakkalassa lindersin entisen avovaimon nykyisen perheen luona, jonka jälkeen suuntasimme jumboon lataamaan matkakorttia, jotta pääsimme pois vantaalta...!

... mikä ei tietenkään ollutkaan niin helppoa kuin voisi kuvitella, vantaalta poispääsy nimittäin. bussimme tuloon oli tunti aikaa, huoks. joten kävelimme. tässä kartanonkoskea, siellä on niin kaunista. voisimme muuttaa sinne, jos se olisi helsingissä.

tämä oli muistaaksemme tammistoa. aurinko paistoi jotain maailman ihanimmin <3.

vantaan ja helsingin rajalla, vihdoin! oikealla siltamäki, hyrrrr <3. tämän jälkeen hyppäsimme tuttuun 519:sta ja lähdimme itäkeskukseen, helsingin sisäisenä se sitten menikin.

prinsessa kirsikan, hänen prinsessaallisen avovaimonsa, sekä kolmen karvaisen ja yhden karvattoman lapsen asunnossa on paras marimekko-keittiö, hyvin vihreä sellainen. saatoimme syödä jotain bakery-tuotteita. läskiä pukkaa!

terppa!

Ei kommentteja: