8.3.2008

kodinvaihtosanomat ja vierailuja.

hei, mitä kuuluu? meillä on ollut hieman kiireistä, muutimme linnujen ja lintujen omaan asuntoon viikkiin :> kauheaa häsläystä tietysti, vaan nyt olemme yksiössä ja voimme aamuisin juoda kahvimme mistä mukista tahansa ja napata tuoreen hbl:n välioven takaa selailtavaksi <3.

kävimme tässä taannoin järvensivussa tampereella. siellä oli keltainen puinen rivitalo, jonka päätyhuoneistoa asutti ovela kaksikko. yläkerran huoneessa oli keinu, me taisimme hieman kadehtia .___.

paremman puutteessa (eli hienon keinun ollessa jatkuvasti varattuna) riipuimme itse vaaterekistä, aina välillä joku kävi heijaamassa että vauhti pysyi kohtuullisena.

tampereen jälkeen emme halunneet mennä yksin (kaksin) vanhaan kotiin, joten yövierailimme heidän korkeuksiensa luona kalliossa, toinen heistä on kiwin virallinen emäntä ja toinen omistaa oudon kalan O_o

meri-rastilassa näytti pitkään tältä, koko asunto myllättiin ja pakattiin laatikoihin.

päivää ennen muuttoa kävimme siskon luona turussa, sielläkin näytti tältä!

joimme kahvia, eli linnu ja sisko joivat, eräs jäi ilman koska kofeiini ei ole hyväksi pienelle. halua ja tahtoa olisi kyllä ollut, edes pieni espressokupponen?!

isi tuli meidät turusta noukkimaan, matka helsinkiin taittui perjantai-illan pimeydessä. kyytiläisinä matkustivat kaksi uutta (vanhaa) keittiötuolia sekä siskolta saatu kirjoituslipasto.

Ei kommentteja: